Information

„Prag i liten tappning“

Kom och besök en av de mest häpnadsväckande medeltida städerna i södra Böhmen med det näst största slottskomplexet i Centraleuropa!“ Det statliga slottet Ceský Krumlov är ett komplex bestående av fyrtio byggnader som är arrangerade runt fem innergårdar och en slottspark på sju hektar. Komplexet växte upp gradvis med varje byggnadsstadie från 1300-talet till 1800-talet. Grunden för dagens slott lades så tidigt som på 1500-talet under en storskalig renässansombyggnad. Din personliga guide kommer att visa dig de trånga medeltida gatorna och renässanshusen i Ceský Krumlov, såväl som slottet med sina vackra trädgårdar och omgivningar.

Inträdesavgift: 10 euro per person = vuxen, 7 euro per person = studenter, inkl. obligatorisk bokningsavgift

Denna utflykt kan även kombineras med ett besök i staden Budweis (bryggeri) eller ett av de vackra slotten i södra Böhmen, som exempelvis Cervena Lhota,Treboneller Hluboka. (12 timmar)

Prag

Detaljer

Varaktighet

10 timmar

Avstånd från Prag

180 km

Prislista

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%) och privat svensktalande guide och privat transport med chaufför ingår.

Utfärd (destination) Varaktighet (timmar) Privat guidetjänst (för hela gruppen) Privat transport (chaufför + parkering) / (pris per grupp) Bokning
1-2 personer 3-6 personer 7-12 personer 13-20 personer
CESKY KRUMLOV 10 250 EUR 325 EUR 355 EUR 395 EUR 475 EUR Boka nu
CESKY KRUMLOV + BUDWEIS/CERVENA LHOTA/TREBON/HLUBOKA 12 280 EUR 340 EUR 385 EUR 420 EUR 510 EUR Boka nu
Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Kära GTP-teamet, Er guide gjorde vår utfärd oförglömlig. Hon var mycket kunnig angående Cesky Krumlovs historia och området i stort, från det första grundandet av slottet till kommunisteran och dagens Cesky Krumlov. Hon kunde utan problem besvara alla våra frågor. Guiden gjorde det hela ännu mera imponerande genom att ta oss dit vi önskade och inte enbart promenera igenom en förhandsplanerad rundtur. En verklig expert på Cesky Krumlov. Jag kan verkligen rekommendera denna utfärd till alla som besöker Tjeckien.

Brian, Irland

Hej, Detta var den bästa utflykten någonsin! Jag älskade slottet och det lokala bryggeriet! Tack så mycket!