Information

Den moderna livsstilsrelaterade rundturen

Är du intresserad av Prags ekonomiska siffror och den ekonomiska utvecklingen?
Är du på en företagsresa och vill kombinera detta med en intressant kort rundtur i Prag, baserad på en ekonomisk översikt om vår huvudstad?“ Då är det här rundturen för dig! Din privata guide kommer att visa dig de viktigaste byggnaderna i den Gamla staden, i kombination med massor av intressant information om den byggnadsmässiga och affärsrelaterade utvecklingen under de senaste 20 åren. Du kommer också att lära dig mycket om tjeckernas livsstil idag. Följ med och besök staden på ett „praktiskt sätt“. Denna rundtur kan kombineras med “brunch/lunch/middag” på en trevlig restaurang.

Tips: Denna rundtur är särskilt lämplig för företag eller personer som är mera intresserade av ekonomi än av historia. Rundturen omfattar cirka 15 sevärdheter.

Detaljer

Varaktighet

2 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
DEN EKONOMISKA RUNDTUREN 2 69 EUR 74 EUR 79 EUR 85 EUR 95 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Kära GTP Events-teamet, Vi hade tur som lyckades hitta ert „företagserbjudande“. Vi bokade er ekonomiska rundtur och det var ett mycket bra beslut. Era guider visade oss större delen av staden på den korta tid vi hade tillgänglig mellan våra möten. Helt enkelt perfekt!

Snoeks Automotive, Holland

Guidade rundturer i Prag – förklaring Jag vill härmed uttrycka min respekt för fru Hermans och hennes professionella tjänster som hon tillhandahöll oss – en grupp av företagsutvecklingschefer. Vi välsignades med ett professionellt tillvägagångssätt från början till slut, under hela samarbetet. Det var en dag att minnas för oss alla, i synnerhet för dem som besökte Prag för första gången. Baserat på denna erfarenhet, kan jag verkligen rekommendera de guidade företagsrundturerna till alla som besöker Prag och vill uppleva staden på bästa sätt. Vänliga hälsningar