Information

Den berömda „allt-i-ett“-rundturen i korthet

Ont om tid, men stort interesse? Denna typ av rundtur är lämplig för personer som aldrig har besökt Prag tidigare och vill se de viktigaste platserna och historiska sevärdheterna i vår vackra stad på relativt kort tid och på ett enkelt sätt. Denna promenadrundtur täcker den Kungliga kröningsvägen, som har följts av böhmiska kungar i århundraden. Vi kommer att starta från kruttornet vid republiktorget och därefter kommer vi att strosa runt i den gamla staden med dess imponerande monument och sevärdheter som bland annat det Astronomiska uret, gamla stadens torg och St. Nicholaskyrkan. En snabbvisit till det tidigare Judiska gettot kommer att ge dig en möjlighet att lära dig mer om dess tragiska historia. Rundturen fortsätter över Karlsbron, en av de äldsta medeltida broarna i Europa, genom den pittoreska Nerudagatan upp till Pragborgen. Glöm inte att beundra St. Vitus-katedralen, det gamla kungliga palastet och på sommaren, Pragborgens kungliga trädgårdar.

Tips:Denna rundtur är lämplig för personer som önskar se den hela historiska centrala stadsdelen (högra och vänstra stranden) på relativt kort tid. Rundturen omfattar cirka 35 sevärdheter.

Detaljer

Varaktighet

4 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
DET BÄSTA AV PRAG-RUNDTUREN 4 129 EUR 139 EUR 145 EUR 175 EUR 195 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Kära GTP-teamet Tack så mycket för att ni visade runt oss i Prag. Era guider var fantastiska. Vi uppskattade verkligen „Det bästa av Prag-rundturen“ och vi kommer att rekommendera era tjänster till vår resebyrå i Washington.

Diane och Jason, USA

Kära Eva, Din rundtur var helt fantastisk! Detta var den absolut bästa rundturen jag någonsin har upplevt!

Melanie, Kanada

Kära GTP Events-teamet, Ni organiserade en fantastisk rundtur för våra kunder. Vi kommer definitivt att rekommendera era utmärkta tjänster!