Information

„Soluppgångs”-rundturen

Detta är en idealisk rundtur för personer som vill undvika att trängas med andra turister och uppleva den oförglömliga atmosfären av en soluppgång i Prag. Tillsammans med din privata guide kommer du att utforska de finaste ställena som ligger lite avsides från turiststråken. Under rundturen kan du ta de bästa bilderna av våra fantastiska byggnader, utan andra turister som stör. Rundturen kan kombineras med brunch på ett vackert café som avslutning.

Tips: Rundturen är lämplig för personer som vill njuta av Prag utan trängsel med andra turister och ta några bilder av de vackraste sevärdheterna ostört. Rundturen omfattar cirka 25 sevärdheter.

Detaljer

Varaktighet

3 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
GOD MORGON-RUNDTUREN 3 99 EUR 107 EUR 114 EUR 130 EUR 145 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Hej, Vi hade en mycket trevlig guidad tur och Dagmar var en utmärkt guide. Tack för att ni anordnade turen och för all er hjälp. Vänliga hälsningar

Carola, Sverige

Kära fru Hermans, Tack för en underbar personlig rundvisning i Prag. Vi började väldigt tidigt på morgonen och det var verkligen mycket trevligt. Frukosten var helt fantastisk!

James med vänner, Ontario

Kära GTP-teamet, Vi uppskattade verkligen vår privata "god morgon-rundtur". Vi lärde oss mycket om Prag och vi ser fram emot att återvända i framtiden. Vi kommer att rekommendera era tjänster till en vän som planerar att besöka Prag. Vänliga hälsningar!