Information

„Bakom järnridån“-rundturen

Nyfiken på Tjeckiens ‚gråa‘ historia?“ Följ med och lär dig mer om kommunism i östblocket! Du kommer att få besöka de mest berömda monumenten och platserna från kommunisteran. Guiden kommer att berätta flera tragiska historier om olika personers liv under kommunisteran. Om du vill veta mer om hur livet tedde sig för en genomsnittlig familj i tidigare Tjeckoslovakien bakom järnridån, tveka inte utan följ med oss på en mycket intressant rundvandring.

Inträdesavgift: 8 euro per person = vuxna, 6 euro per person = studenter, betalas på plats

Tips: Rundturen är lämplig för personer som inte har upplevt kommunism tidigare och som är intresserade av nutidshistoria.

Detaljer

Varaktighet

3 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
KOMMUNISM-RUNDTUREN 3 99 EUR 107 EUR 114 EUR 130 EUR 145 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Kära GTP-teamet, Vi bokade kommunism-rundturen och det var ett mycket bra val! Dina guider var mycket kunniga och lokalbefolkningens historier var mycket intressanta för oss, turisterna från „väst“.

International School of London

Hej Eva, Jag kan inte finna ord för hur mycket vi uppskattade vår tid tillsammans med dig. Kommunism-rundturen var enastående! Historierna från det „förgångna“ var mycket intressanta.

Jane och Mark från Brighton

Intressant, informativ och fullpackad med fakta! Väl investerade pengar och tid!