Information

„Upplev våra bästa lokala ställen med utmärkta smakprov av mat och vin“

Är du en matälskare?  Skulle du vilja kombinera en trevlig gastronomisk upplevelse med vin?" Följ med oss på vår kulinariska rundtur i Prag! Denna typ av rundtur är särskilt framtagen för alla som vill uppleva högklassig tjeckisk mat och mähriska viner, som serveras på trevliga ställen med mysig och lokal atmosfär. Vårt urval av restauranger varierar från de mest typiska traditionella ställena till mycket trendiga restauranger. Detta är ett unikt sätt att uppleva Prag via stadens mat och drycker, tillsammans med din personliga lokala guide som är expert inom området för gastronomi. Under denna rundtur kommer du inte bara att provsmaka många delikata maträtter utan även lära dig intressant information om den historiska utvecklingen av den tjeckiska gastronomin. I början av rundturen får varje gäst en flaska vatten. Alla smakprover blir tillsammans en mycket trevlig måltid.

Anmärkning: Minimiåldern för servering av alkohol i Tjeckien är 18 år. Rundturen kan även genomföras med ett alkoholfritt alternativ. (vid förfrågan)

  • Ingår
  • Privat professionell lokal guide
  • 5 trevliga ställen
  • Provsmakning av mat och vin
  • Flaska med vatten när rundturen inleds
  • Hämtning vid hotellet vid valfri tidpunkt som du bestämmer

Detaljer

Varaktighet

4 timmar

Pris

69 Euro per person

Bokning

Jag är intresserad av

Price
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Den kulinariska rundturen i Prag med Eva var absolut fantastisk! Det var en underbar upplevelse. Hon visade oss Prags kulinariska skatter, historiska sevärdheter och utsökta smakprov av mähriska viner! Hon var extremt kunnig om Prags gastronomiska traditioner såväl som stadens sevärdheter och historia. Vi var en liten grupp och hade en fantastisk upplevelse! Och maten var mycket god!

Marion, England

Wow! Vi besökte 7 utmärkta ställen som serverade traditionella tjeckiska smakprov. Vår guide berättade massor om Prag, livet i staden och den tjeckiska gastronomins utveckling. Verkligen värt investerade pengar och tid!