Information

”Solnedgångs”-rundturen

Är du intresserad av att uppleva vår vackra stad vid läggdags? Följ då med oss på kvällsrundturen! Prag är oemotståndligt på kvällen. Låt oss ta med dig till den berömda Karlsbron för att njuta av en oförglömlig solnedgång som kommer att etsa sig fast i ditt minne. Rundturen kan kombineras med ett besök på en typisk mysig tjeckisk vinbar som avslutning.

Tips: Fantastisk rundtur om du vill se Prag med en mängd olika ljuseffekter och ur ett annorlunda perspektiv utan att trängas med en massa andra turister. Rundturen omfattar cirka 25 sevärdheter.

Detaljer

Varaktighet

3 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
KVÄLLSRUNDTUREN 3 99 EUR 107 EUR 114 EUR 130 EUR 145 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Kära GTP-teamet, Vi hade ett fantastiskt besök i Prag. Era professionella guider gjorde vår smekmånad i Prag oförglömlig! Kvällsrundturen var fantastisk. Vi åt en underbar middag på restaurangen som ni rekommenderade. Tusen tack!

Brian och Elisabeth, USA

Hej Eva, Kvällsrundturen var helt fantastisk - du är en mycket kompetent guide! Vi kommer definitivt att rekommendera er till vänner och familj.

Kosala, Japan

Kära Eva, Vi uppskattar verkligen dina kunskaper om Prags historia, kultur och arkitektur. Du är en fantastisk guide och vi trivdes verkligen i ditt sällskap!