Information

Den historiska ”vänstra stranden”-rundturen

„Är du intresserad av Tjeckiens historia? Vill du veta vad som hände med den kungliga familjen?“ Då är detta den bästa rundturen för dig! Efter den allmänna introduktionen av Prag och dess historia, kommer vi att besöka „det lilla kvarteret“ med den konstgjorda ön Kampa som har formats av en av Vltavas flodarmar som går under namnet Djävulsströmmen (Certovka). Du kommer att besöka Storpriortorget, maltesiska torget, kyrkan St. Maria „under kedjan“ och Vår Fru av Segerns Karmelitkyrka med den berömda figuren Jesusbarnet av Prag. Därefter kommer du att fortsätta till Pragborgen, den äldsta bosättningen i Prag som grundades 890 av prins Borivoj och presidentens högkvarter. Borgen erbjuder en hisnande utsikt över St. Vitus-katedralen, det gamla kungliga palatset, det nya kungliga palatset, St. Georg-basilikan, den gyllene vägen och mycket mera. Rundturen avslutas med den fantastiska utsikten över hela staden.

Inträdesavgift: 10 euro per person = vuxna, 5 euro per person = studenter (Pragborgens område), betalas på plats.

Tips: Om du tycker om att upptäcka Prags dolda platser och beundra gamla historiska byggnader, är detta rundturen för dig! Rundturen omfattar cirka 30 sevärdheter.

Detaljer

Varaktighet

4 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
RUNDTUREN TILL PRAGBORGEN OCH DET LILLA KVARTERET 4 129 EUR 139 EUR 145 EUR 175 EUR 195 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Kära Eva, Rundturen till Pragborgen och Karlsbron var helt fantastisk! Tack så mycket.

Jeanette from Belgium

Kära fru Hermans Vi ville bara säga hur mycket vi uppskattade den guidade rundturen på borgen med Helena. Hon var en mycket omtänksam, hjälpsam och kunnig guide. Vi blev dock en smula överraskade när vi upptäckte att ert pris på 89 euro inte inkluderade inträdesbiljetterna till borgområdet och vi anser att ni bör nämna detta vid bokningstillfället.Vänliga hälsningar