Information

„Den bästa teambuilding-aktiviteten i Prag“

Vill du upptäcka Prag på ett spännande sätt? Boka din skattjakt i Prag – du kommer att älska det!“ Skattjakten är en intellektuell och fysisk aktivitet, en spännande lek med massor av kunskap som visar dig Prag ur en annorlunda synvinkel och underhåller din grupp. Vår lek innebär ett interaktivt sätt att lära känna denna vackra stad. Våra guider kombinerar fascinerande historiska fakta, bisarra legender och historier i en lek och tar med deltagarna genom vackra gator och platser där de får lösa olika problem med hjälp av lagarbete, kreativitet, orienteringsfärdigheter, uppmärksamhet för detaljer och tidsplanering.  Detta är en perfekt aktivitet för skolor, stora grupper med vänner och företagskunder som en del av deras incitamentsprogram i Prag.

Skattjakten kan bokas för minst 6 personer.

Hur fungerar det?

Lagen kommer att promenera genom Prags historiska gator, bland de mest berömda monumenten såväl som vackra undangömda platser för att lösa en serie problem och utmaningar, besvara omsorgsfullt förberedda frågor, ta bilder och utföra olika uppdrag under aktiviteten på snabbast möjliga tid, medan man tävlar mot andra lag inom din grupp. När du är färdig kommer alla att återsamlas och lämna in sina svar till vår professionella guide för rättning, varefter prisutdelning genomförs.

  • Ingår
  • Hämtning vid hotellet eller valfri annan plats som du specificerar
  • Privata professionella guider/instruktörer
  • Detaljerade instruktioner, uppdelning i lag, utdelning av tävlingspaket (specialkartor och papper)
  • Skattjakt
  • Avslutning på överenskommen restaurang i den gamla staden med våra guider, prisutdelning
  • Massor av nöje under leken

Detaljer

Varaktighet

3 timmar

Pris

35 Euro per person

Bokning

Jag är intresserad av

Price
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Ett mycket trevligt sätt att spendera en ledig eftermiddag mellan alla möten och en rolig teambuilding-aktivitet som ingår som en del av incitamentsprogrammet för internationella företag!