Vår vision

„Vår vision är att ge våra kunder en personlig, professionell och mer än tillfredsställande upplevelse. Vi kompromissar inte med kvaliteten. När du använder våra tjänster, är det som att besöka en bra restaurant istället för en snabbmatskedja"

Eva Hermans - GTP Grundare

Guided Tours Prague® & Events

GUIDED TOURS PRAGUE ® & EVENTS Företaget grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Prag. Företaget är en trendsättare inom den tjeckiska turistnäringen och lockar till sig kunder som vill ha utmärkt service i kombination med en personlig behandling.

Vår „RUNDTUR“-avdelning erbjuder dig våra professionella guiders tjänster. De älskar sitt jobb och gör din vistelse i Prag oförglömlig. Alla guider vi samarbetar med innehar en licens (den officiella Pragguidelicensen), är välutbildade med massor av erfarenhet inom guidning och är flerspråkiga. De tillhandahåller personliga guidade turer efter dina önskemål.

Vår "EVENTS"-avdelning erbjuder enastående eventsamordnare som är välutbildade i fråga om sammanställning av flerdagarsprogram på många olika språk. Vi kan tillhandahålla privata yrkeschaufförer, logi, restauranger, möteslokaler för din konferens såväl som flera olika fritidsaktiviteter.

5 nyckelfakta om våra rundturs- och eventtjänster

1

hög standard på tjänsterna och inget kompromissande med kvaliteten

2

skräddarsydda rundturer/utflykter/ events

3

privata professionella guider/chaufförer/ eventsamordnare

4

hög motivation och effektivitet

5

omfattande erfarenhet när det gäller anordnande av flerdagarsprogram för individer och företagskunder