Vår vision

„Vår vision är att ge våra kunder en personlig, professionell och mer än tillfredsställande upplevelse. Vi kompromissar inte med kvaliteten. När du använder våra tjänster, är det som att besöka en bra restaurant istället för en snabbmatskedja"

Eva Hermans, Guided Tours Prague founder

Eva Hermans

Vad som började som en hobby 2008 har nu växt till en passion att erbjuda fantastiska rundturer och skapa fantastiska upplevelser. Vi är väldigt tacksamma över 15 fantastiska år med en ständigt växande kundbas och ser fram emot att fortsätta att förnya oss och serva er på bästa möjliga sätt.


5 NYCKELFAKTA OM VÅRA RUNDTURS- OCH EVENTTJÄNSTER

INGA KOMPROMISSER

hög standard på tjänsterna och inget kompromissande med kvaliteten

SKRÄDDARSYDD SERVICE

skräddarsydda rundturer/utflykter/ events

PROFESSIONELL PERSONAL

privata professionella guider/chaufförer/ eventsamordnare

ENGAGEMANG

hög motivation och effektivitet

ERFARENHET

omfattande erfarenhet när det gäller anordnande av flerdagarsprogram för individer och företagskunder


Guided Tours Prague® & Events

GUIDED TOURS PRAGUE ® & EVENTS Företaget grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Prag. Företaget är en trendsättare inom den tjeckiska turistnäringen och lockar till sig kunder som vill ha utmärkt service i kombination med en personlig behandling.

Vår „RUNDTUR“-avdelning erbjuder dig våra professionella guiders tjänster. De älskar sitt jobb och gör din vistelse i Prag oförglömlig. Alla guider vi samarbetar med innehar en licens (den officiella Pragguidelicensen), är välutbildade med massor av erfarenhet inom guidning och är flerspråkiga. De tillhandahåller personliga guidade turer efter dina önskemål.

VÅRA TOURER

Vår "EVENTS"-avdelning erbjuder enastående eventsamordnare som är välutbildade i fråga om sammanställning av flerdagarsprogram på många olika språk. Vi kan tillhandahålla privata yrkeschaufförer, logi, restauranger, möteslokaler för din konferens såväl som flera olika fritidsaktiviteter.


VÅRA EVENEMANG