Den fantastiska “soluppgångs”- eller “solnedgångs”-rundturen

pris per grupp från 169 EUR boka nu
  • varaktighet 3 timmars
  • AKTIVITETSTYP Guidade turer
  • TILLGÄNGLIGHET januari - december
  • HÄMTNING OCH LÄMNING Enligt dina specifikationer (Du kommer att specificera plats när du bokar)

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Är du intresserad av fotografi? Skulle du vilja få möjlighet att ta de bästa bilderna utan några turister? Då ska du boka denna fantastiska morgon- eller kvällstur och bli nummer 1 med dina bilder på Instagram! Prag är oemotståndligt tidigt på morgonen och sent på kvällen. Låt oss ta med dig till den berömda Karlsbron för att njuta av en oförglömlig soluppgång eller solnedgång som kommer att etsa sig fast i ditt minne! Denna rundtur kan kombineras med ett besök på ett typiskt trendigt café eller bistro på morgonen eller en mysig vinbar på kvällen.

INGÅR:

  • privat svensktalande turguide
  • hämtning vid hotellet eller valfri annan plats av din personliga guide
  • privat skräddarsydd utflykt

ingår ej:

  • Spårvagnsbiljetter: 1,20 euro per person, betalas på plats, vid behov

Prislista

Utfärd Varaktighet (timmar) 1-3 persons 4-6 persons 7-9 persons 10-14 persons 15-19 persons 20-30 persons Bokning
MORGON-/KVÄLLSRUNDTUREN 3 169 EUR 189 EUR 209 EUR 229 EUR 259 EUR 289 EUR boka nu

Alla angivna priser är inkl. MOMS(21%) och privat svensktalande guide och privat transport med chaufför ingår.

Kundberättelses

Hej Eva,
Vill framföra vårt gemensamma tack till vår eminenta guide Jaroslav som visade oss runt i Pragden 14 oktober. Det var en fantastisk upplevelse som vi kommer att rekommendera andra.
Med vänlig hälsning

Stefan, Anna, Ewa, Andrija, Tobbe och Viktor

Hej,
Vi hade en mycket trevlig guidad tur och Dagmar var en utmärkt guide. Tack för att ni anordnade turen och för all er hjälp. Vänliga hälsningar

Carola, Sverige

Kära fru Hermans,
Tack för en underbar personlig rundvisning i Prag. Vi började väldigt tidigt på morgonen och det var verkligen mycket trevligt. Frukosten var helt fantastisk!

James med vänner, Ontario

Kära GTP-teamet,
Vi uppskattade verkligen vår privata "god morgon-rundtur". Vi lärde oss mycket om Prag och vi ser fram emot att återvända i framtiden. Vi kommer att rekommendera era tjänster till en vän som planerar att besöka Prag. Vänliga hälsningar!

Jesse & Marilou, Virginia, USA

Kära GTP-teamet,
Vi hade ett fantastiskt besök i Prag. Era professionella guider gjorde vår smekmånad i Prag oförglömlig! Kvällsrundturen var fantastisk. Vi åt en underbar middag på restaurangen som ni rekommenderade. Tusen tack!

Brian och Elisabeth, USA

Hej Eva,
Kvällsrundturen var helt fantastisk - du är en mycket kompetent guide! Vi kommer definitivt att rekommendera er till vänner och familj.

Kosala, Japan

Kära Eva,
Vi uppskattar verkligen dina kunskaper om Prags historia, kultur och arkitektur. Du är en fantastisk guide och vi trivdes verkligen i ditt sällskap!

Lucienne och Mark, Belgien

Dear GTP team, we had a wonderful time in Prague. Your professional guides made our honeymoon in Prague unforgettable! The evening tour was amazing. We had a lovely dinner in the restaurant you recommended. Many thanks!

Brian and Elisabeth, USA

Hello Eva, The Evening view tour tour was absolutely fantastic - you are a very good guide! We'll certainly be recommending you to friends and family.

Kosala, Japan

Dear Eva, we really appreciate your knowledge of history, culture and architecture of Prague. You are a fantastic guide, and we enjoyed spending time with you very much!

Lucienne and Mark, Belgium

GuidedToursPrague & Events på Instagram

instagram.com/gtpevents/

Bokning form


Pris / -

Alla angivna priser är inkl. MOMS(21%)