Information

Den berömda „allt-i-ett“-rundturen i detalj

Har du tid att lägga en hel dag och vill se så mycket som möjligt av Prag? Denna typ av rundtur är lämplig för personer som aldrig har besökt Prag tidigare och vill se de viktigaste platserna och historiska sevärdheterna i vår vackra stad i detalj på en dag. Denna promenadrundtur täcker den kungliga kröningsvägen, som har följts av böhmiska kungar i århundraden. Vi kommer att starta från Kruttornet vid Republiktorget och därefter kommer vi att strosa runt i den gamla staden med dess imponerande monument och sevärdheter som bland annat det Astronomiska uret, gamla stadens torg och St. Nicholaskyrkan. En snabbvisit till det tidigare Judiska gettot kommer att ge dig en möjlighet att lära dig mer om dess tragiska historia. Under rundturen kommer din personliga guide att rekommendera några ställen där du kan äta en lätt lunch (eller beställa take-away). Rundturen fortsätter över Karlsbron, en av de äldsta medeltida broarna i Europa och via pittoreska Nerudagatan upp till Pragborgen. Glöm inte att beundra St. Vitus-katedralen, det gamla kungliga palatset och på sommaren, Pragborgens kungliga trädgårdar.

Inträdesavgift: 10 euro per person (Pragborgens område), som betalas på plats

Tips: Denna rundtur är lämplig för personer som önskar se hela den historiska centrala stadsdelen (högra och vänstra stranden) i detalj. Rundturen omfattar cirka 45 sevärdheter.

Detaljer

Varaktighet

8 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
HELDAGSSTADSRUNDTUREN 8 229 EUR 239 EUR 249 EUR 269 EUR 289 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Kära Eva, Din heldagsrundtur var helt underbar! Dina guider var mycket kunniga och vi har verkligen sett allt! Vi älskade den kungliga rutten i Prag och höjdpunkterna längs med vägen.

Rich, USA

Hej, Vi kombinerade en heldagsrundtur i staden med en sightseeing-rundtur och en promenadrundtur! Detta var ett mycket bra beslut, för vi har sett alla historiska sevärdheter i er vackra stad. Vi älskade varje minut!