Information

Prag ”i korthet”

Ont om tid, men stort intresse?” Under denna korta rundtur kommer du att få en kort historisk översikt och se de flesta viktigare historiska sevärdheterna som ligger på den högra stranden i detta historiska stadscentrum. Din personliga guide kommer att vägleda dig genom den gamla stadens trånga gator och visa dig en mängd sevärda platser.

Tips: Denna typ av rundtur är lämplig för personer som aldrig har besökt Prag tidigare och endast har begränsad tid. Rundturen omfattar cirka 15 sevärdheter.

Detaljer

Varaktighet

2 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
INTRODUKTION TILL PRAG-RUNDTUREN 2 69 EUR 74 EUR 79 EUR 85 EUR 95 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Hej, Jag kan rekommendera denna rundtur till alla som bara har tillgång till begränsad tid i Prag. Du får en mycket bra översikt av staden på väldigt kort tid och du kommer att älska det!

Peter, USA

Kära GTP-teamet, Er introduktionsrundtur var lysande! Vi har lärt oss och sett massor på en relativt kort tidsperiod! Ni visade oss Prag på ett väldigt praktiskt sätt och med massor av användbar information!

Vänner från Sverige

Om ni besöker Prag, är det ett MÅSTE att följa med på en av Evas rundturer.