Information

"Upplev våra legendariska pubar och ha jätteroligt!"

Trött på att promenera och lyssna på historiska fakta? Följ med på en ölrunda och lär känna Prag på ett annorlunda sätt! Tillsammans med din guide, som är en ölälskare, kommer du att få en oförglömlig upplevelse. Tjeckerna dricker mest öl i hela världen och du kan försöka slå dem! Vi har omsorgsfullt valt ut Prags bästa pubar med vänskaplig och mysig atmosfär där du kan provsmaka de mest populära tjeckiska ölsorterna. Guiden kommer att berätta om böhmiska dryckes- och matvanor. Om du vill ta reda på hur lokalbefolkningen roar sig, tveka inte utan följ med oss! Du kommer att uppleva en fantastisk kväll!

Anmärkning: Ölrundan kan bokas för minst 4 personer.

  • Ingår
  • Privat professionell guide
  • 3 traditionella tjeckiska pubar
  • 3 olika sorter tjeckisk öl
  • Mängder av användbar information om Prag/ lokalbefolkning/ livsstil/ bryggerier/ ölkultur
  • Hämtning vid hotellet vid valfri tidpunkt som du bestämmer

Detaljer

Varaktighet

3 timmar

Pris

28 Euro per person

Bokning

Jag är intresserad av

Price
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Hej Eva, Tusen tack för den trevliga ölrundan du organiserade åt oss förra helgen. Det var verkligen trevligt! Vi besökte pubar och barer som vi aldrig hade fått se annars. Ölrundan var en fantastisk upplevelse! Vi kan verkligen rekommendera den för alla som älskar öl, vin och att ha roligt!

Kegelklub, Tyskland

Vi följde med på ölrundan vår sista kväll i Prag. Vår guide var fantastisk och mycket kunnig. Vi promenerade till olika mikrobryggerier och lärde oss en massa! Följ med så fort du har anlänt och få tips för resten av vistelsen!

Peter, USA

Rundturen var enastående, väldigt avslappnad men samtidigt mycket lärorik! Ölprovningen var utmärkt!

Jane, Storbritannien

Kära GTP-teamet, Vi ville umgås med en lokal tjeck och ert företag visade sig vara det rätta valet för oss. Er privata guide Jana visade oss de bästa pubarna och nattklubbarna i Prag. Hela kvällen var magnifik. Vi har även lärt oss mycket om ölkulturen, det tjeckiska köket, lokala sedvänjor…jätteintressant! Tack så mycket!