Information

Rundturen bland de „hemliga och bortglömda platserna“

„Är du intresserad av Prags judiska befolknings historia?“ Följ då med oss och lyssna på de fascinerande och bisarra historierna om det legendariska monstret Golem som skapades i hemlighet en natt på 1500-talet. Utforska den urgamla och tragiska historien om många judar som bor åtskilda i gettot. Vi kommer att gå förbi flera synagogor, däribland den Gammalnya synagogan (den äldsta synagogan och den enda som fortfarande används i Centraleuropa), Pinkas-synagogan, Klausen-synagogan, den höga synagogan, den spanska synagogan och den judiska staden. Du kommer även att få se Franz Kafkas hus och den gamla judiska kyrkogården.

Inträdesavgift: 20 euro per person = vuxna, 13 euro per person = studenter (4 synagogor + den judiska kyrkogården), betalas på plats

Tips: Denna rundtur har tagits fram för besökare som är särskilt intresserade av den judiska befolknings historia i Prag och judiska traditioner

Detaljer

Varaktighet

3 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
RUNDTUREN I DE JUDISKA KVARTEREN 3 119 EUR 129 EUR 139 EUR 149 EUR 159 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Kära GTP-teamet, Era guider är mycket kunniga när det gäller de judiska kvarteren. Rundturen var mycket intressant. Vi har lärt oss massor. Ni gjorde vår resa!

Francis, USA

Hej, Vi bokade den särskilda rundturen i de judiska kvarteren och det var en av de bästa guidade rundturerna vi någonsin har upplevt! Era guider gav oss mängder av detaljerad information om den judiska befolkningens historia och levnadssätt i Prag. Tack så mycket!