Information

Den historiska ”högra stranden”-rundturen

Skulle du vilja besöka en av Prags äldsta stadsdelar och se en blandning av olika byggnadsstilar?“ Tveka inte att följa med oss på denna rundtur genom stadens hjärta! Den gamla staden utgör Prags centrum och är en av de äldsta stadsdelarna i Prag. Din guide kommer att vägleda dig genom de gamla medeltida kullerstensgatorna. Du kommer att få beundra den gamla stadens torg som omges av flera historiska byggnader och torn. Rundturen avslutas vid den gotiska Karlsbron med fantastisk utsikt över Pragborgen. Efter rundturen kommer din personliga guide att rekommendera ett urval av traditionella caféer och pubar.

Tips: Denna rundtur är lämplig för personer som vill lära sig mer om den gamla stadens fascinerande historia och se Prags viktigaste sevärdheter i stadens hjärta. Rundturen omfattar cirka 25 sevärdheter.

Detaljer

Varaktighet

3 timmar

Prislista

Rundtur Varaktighet (timmar) 1-3 personer 4-6 personer 7-9 personer 10-14 personer 15-20 personer Boka denna rundtur
RUNDTUREN I DEN GAMLA STADEN OCH KARLSBRON 3 99 EUR 107 EUR 114 EUR 130 EUR 145 EUR Boka nu

De angivna priserna inkluderar en privat svensktalande guide. Du kommer att hämtas från hotellet eller valfri annan plats i Prag som du specificerar. Alla våra rundturer är privata, inga andra turister deltar i gruppen, endast du och din personliga guide. Priserna är exklusive MOMS (21%).

Bokning


Pris
-

Alla angivna priser är exklusive MOMS (21%)

Kundberättelse

Kära GTP-teamet, Vi hade en fantastisk vistelse i den vackra staden Prag, tack vare vår guide Eva Hermans. Hon var mycket trevlig och kunnig. Vi kunde inte ha haft en bättre guide. Hon är den bästa guiden vi någonsin har haft. Vi kommer med glädje att rekommendera era tjänster till våra vänner. Tack ännu en gång.

Era nöjda kunder från Amsterdam

Kära GTP-teamet, Vi har nu kommit tillbaka hem efter våra vandringar och vill bara tala om hur mycket vi uppskattade dagen som du arrangerade åt oss. Michaela var en utmärkt guide och mycket detaljerad i sina förklaringar av sevärdheterna vi besökte. Hennes älskvärda personlighet hjälpte till att göra dagen till en av de mest minnesvärda på vår resa. Vi kommer definitivt att rekommendera era tjänster till andra. Tusen tack! Med vänlig hälsning

Bill, Kanada

Hej, Rundturen var helt fantastisk! Jag älskar er stad!